TIOR

Clujul se alatura promovarii DezvoltatorImobiliar.ro!

Clujul se alatura promovarii DezvoltatorImobiliar.ro!După Arad şi Oradea, a venit rândul Clujului să se alăture promovării rezidenţiale a portalului DezvoltatorImobiliar.ro. Citadela Residence este primul dintre ansamblurile rezidenţiale din Cluj ale căror oferte le puteţi găsi pe cel mai mare portal cu oferte imobiliare din România!

DezvoltatorImobiliar.ro îşi extinde promovarea rezidenţială în din ce în ce mai multe oraşe ale României. De acum, pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro aveţi acces la primele oferte din ansambluri rezidenţiale din Cluj, care sunt accesibile în proiectul Citadela Residence!

Citadela Residence, unul dintre cele mai atractive complexuri rezidenţiale din Cluj!

Citadela Residence va cuprinde 2 faze de construcţie, în urma cărora vor fi livrate 10 blocuri cu 120 de apartamente (până la sfârşitul lunii mai 2016) şi 100 de case înşiruite, tip duplex şi triplex. Ansamblul este poziţionat într-o zonă verde, în apropiere de pădurea Făget.

Locatarii vor putea achiziţiona atât locuri de parcare subterane, cât şi locuri de parcare supraterane. De asemenea, pentru fiecare apartament se oferă şi o boxă, complexul beneficiază de sistem de pază permanentă, iar accesul se face prin porţi securizate cu carduri de acces.

În ceea ce priveşte oferta de locuinţe, ansamblul rezidenţial Citadela Residence are la vânzare, pentru moment garsoniere, apartamente de 2 camere şi apartamente de 3 camere. Preţul garsonierelor începe de la 43.361 euro (plus TVA), apartamentele de 2 camere sunt disponibile la preţuri de la 69.500 euro (plus TVA), iar apartamentele de 3 camere pot fi achiziţionate la preţuri pornind de la 76.318 euro (plus TVA).

11 județe, deja în lista de promovare a portalului DezvoltatorImobiliar.ro!

DezvoltatorImobiliar.ro și-a extins lista de promovare rezidențială la 11 județe din România. Acestea sunt Alba, Arad, Bacău, Bihor, Brașov, București, Constanța, Cluj, Ilfov, Prahova și Sibiu!

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI