Citta' Residential Park, investitie italiana in Pantelimon

22-03-2016 / Blog rezidential

Citta' Residential Park, investitie italiana in PantelimonAu apărut informaţii noi despre ansamblul rezidenţial din Pantelimon, Citta' Residential Park, dezvoltatat de către italienii de la Nusco. Proiectul din apropiere de Piaţa Delfinului va cuprinde apartamente cu un sistem de încălzire ultramodern, potrivit dezvoltatorului, care promite o economie de energie de până la 30%!

380 de apartamente de 2 şi 3 camere, în 4 blocuri de câte 11 etaje. Asta promite dezvoltatorul imobiliar Nusco în Pantelimon, zona de est a capitalei, unde urmează să finalizeze un ansamblu rezidenţial, denumit Citta' Residential Park. Prima etapă a lucrărilor va fi gata în octombrie 2016. La vânzare sunt apartamente de 2 camere, la preţuri începând cu 66.300 euro (plus TVA) şi apartamente de 3 camere (la preţuri începând cu 83.900 euro (plus TVA).

Noutatea (cel puţin pentru piaţa rezidenţială din această zonă a Bucureştiului) este folosirea sistemului de încălzire în pardoseală, care va aduce economii de până la 30% din punct de vedere energetic. Alte beneficii ale acestui sistem sunt, conform dezvoltatorului, confortul termic deosebit (ideal pentru copii, podea caldă, temperatura uniformă în toată casa), păstrarea mediului interior sănătos (nu se ridică praful în atmosfera, ideal pentru alergici), oferirea condiţiilor igienice superioare (nu se formează zone umede pe pardoseală, astfel se evită formarea coloniilor de bacterii), protejarea centralei termice (sistemul utilizează agent termic de joasă temperatura la 30 - 40 grade) şi economia de spaţiu (libertatea amenajării interioare mai flexibile, posibilitatea mobilării încăperilor fără corpuri de încălzit).

Rămâneţi conectaţi la DezvoltatorImobiliar.ro pentru mai multe informaţii despre noutăţile din piaţa de ansambluri rezidenţiale din Bucureşti şi din ţară!

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.