TIOR

Citadella Titan a vandut aproape 50 de apartamente in insolventa

Citadella Titan a vandut aproape 50 de apartamente in insolventaComplexul rezidenţial Citadella Titan, aflat în insolvenţă de la începutul anului 2012, a vândut aproape 50 de apartamente în această perioadă. Doar în ultimele 5 luni, în ansamblu s-au vândut 39 de locuinţe, de aproape 2 milioane de euro, preţ fără TVA.

 

Dintre cele 224 de apartamente construite în complexul rezidenţial Citadella Titan, din Bucureşti, de vânzare mai sunt 148. Preţurile locuinţelor pornesc de la 35.000 de euro şi 49.000 de euro pentru locuinţele bicamerale. În luna iulie a acestui an, compania de consultanţă imobiliară care se ocupă de tranzacţiile din complexul din cartierul Titan a anunţat că s-au vândut 19 locuinţe, de aproape 1 milion de euro, fără TVA. Cele mai multe locuinţe cumpărate au fost de 2 şi de 3 camere.

 

Compania care a construit ansamblul rezidenţial din Titan, Citadella Titan este controlată de către investitori din mai multe ţări, că Marea Britanie, Israel şi Olanda. Din cauza unei datorii de 16,1 milioane de euro, complexul din Titan a intrat în insolvenţă la începutul anului 2012.

 

În afară de ansamblul rezidenţial Citadella Titan, şi alte proiecte rezidenţiale sunt în insolvenţă, precum Ibiza Sol, Asmita Gardens, Doamna Ghica Plaza şi Green Vista.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI