TIOR

Cine este dezvoltatorul imobiliar al anului in Romania

Cine este dezvoltatorul imobiliar al anului in RomaniaDezvoltatorul imobiliar Adama a primit două distincţii la prestigioasa competiţie regională CIJ Awards. Compania a primit distincţia pentru dezvoltatorul rezidenţial al anului în România şi pentru cel mai bun proiect rezidenţial din România.

 

În cadrul Galei CIJ Awards, desfăşurată pe 5 decembrie la Hotelul Intercontinental din Bucureşti, dezvoltatorul imobiliar Adama a fost recompensat cu premiul Residential Developer of the Year şi Best Residential Development of the Year (cu proiectul Edenia Titan).

 

 

Dezvoltatorul rezidenţial al anului în România

 

Adama este o companie de dezvoltare imobiliară care a livrat peste 1.650 de apartamente noi, în 13 ansambluri rezidenţiale din Bucureşti şi alte 4 oraşe importante ale României. Doar în ultimele luni, Adama a investit aproape 16 milioane de euro în ultimele faze de dezvoltare ale complexurilor rezidenţiale Edenia Titan, Evocasa Optimă (ambele din Bucureşti) şi Copou Bellevue (Iaşi).

 

Cel mai bun proiect rezidenţial din România – Edenia Titan

 

Ansamblul Edenia Titan a primit şi premiul pentru cel mai bun proiect rezidenţial din 2013, în România. Acesta a fost unul dintre cele 2 complexuri finalizate de către Adama în anul curent, în cartierul Titan, din Bucureşti.

 

Pe lângă calitatea finisajelor şi a dotărilor apartamentelor din Edenia Titan, ansamblul iese în evidenţă şi prin facilităţile numeroase pe care le oferă locatarilor: locuri de parcare, servicii de pază 24 de ore din 24, loc de joacă pentru cei mici sau zone verzi.

 

Despre premiile CIJ Awards

 

Premiile CIJ Awards, acordate începând cu anul 2008, sunt cele mai prestigioase distincţii pe care le pot primi dezvoltatorii imobiliari din Europa Centrală şi de Est.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI