TIOR

Cine detine cea mai scumpa resedinta privata din Londra?

Cine detine cea mai scumpa resedinta privata din Londra?Cea mai scumpă reşedinţă privată din Londra este evaluată la 254 milioane de euro şi este proprietatea emirului din Qatar, Tamim bin Hamad al Thani. Reşedinţa este formată din numai puţin de 3 imobile, care se află într-o zonă de lux a Capitalei Marii Britanii.

 

254 de milioane de euro este valoarea estimată a reşedinţei din Londra a emirului din Qatar, Tamim bin Hamad al Thani. Este vorba despre 3 imobile de lux, localizate în Cornwall Terrace, una dintre zonele exclusiviste din Capitala Marii Britanii.

 

Casele de lux au fost cumpărate în anul 2013, pentru 190 de milioane de euro, iar de anul acesta s-a început restaurarea lor. Se estimează că, după această operaţiune, imobilele vor avea o suprafaţă de 3.000 mp, 13 dormitoare, 11 saloane, 9 băi, sală spa, piscină, cramă, săli de joc şi o zonă special amenajată pentru fumat, 3 etaje, terasă, subsol şi grădină decorată cu marmură italiană. De aceea, preţul acestora va creşte cu peste 60 de milioane de euro.

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI