TIOR

Chinezii cumpara locuinte pe banda rulanta in Canada si S.U.A

Chinezii cumpara locuinte pe banda rulanta in Canada si S.U.AChinezii cumpără locuinţe pe bandă rulantă în Canada şi S.U.A. Din acest motiv, preţurile caselor şi apartamentelor din ţările nord-americane cresc constant.

 

Deoarece asiaticii şi locuitorii din Orientul Mijlociu sunt pregătiţi să cheltuie milioane de dolari pe locuinţe în Canada şi Statele Unite, preţurile imobilelor din aceste ţări urcă foarte mult. Cererile pentru locuinţe în statele nord-americane sunt mari, iar cumpărătorii investesc chiar şi peste 4 milioane dolari pentru case şi apartamente din majoritatea zonelor.

 

De altfel, între anii 2013 şi 2014, o pătrime din numărul de locuinţe cumpărate în Canada i-a avut în prim plan pe chinezi. De asemenea, şi indienii au fost foarte interesaţi de proprietăţile imobiliare din America de Nord. Britanicii şi mexicanii au fost următorii care au achiziţionat locuinţe în Canada, dar şi în Statele Unite.

 

Motivul principal pentru care asiaticii investesc în case şi apartamente din S.U.A şi Canada se datorează atractivităţii deosebite a locuinţelor de aici. Multe imobile sunt poziționate în zone de lux, unde locuiesc deja celebrități sau oameni cu foarte mulți bani.

 

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI