Chinezii au credite mai ieftine, dupa o noua reducere a dobanzii

01-09-2015 / Blog rezidential

Chinezii au credite mai ieftine, dupa o noua reducere a dobanziiChinezii au credite mai ieftine. Banca centrală din această ţară a scăzut dobânda de politică monetară pentru a cincea oară în ultimele 9 luni, până la 4,6%.

 

Tăieri de dobânzi, reduceri ale ratelor dobânzilor minime obligatorii – la ordinea zilei în multe dintre statele lumii. Cel mai recent, în China au fost luate măsurile mai sus amintite. Dobânda de politică monetară a fost ajustată cu 0,25%, de la 4,85% la 4,6%. De asemenea, rata rezervelor minime obligatorii a fost redusă cu 0,5%, până la 18%.

 

Chiar şi dobânda de referinţă pentru depozite bancare a fost scăzută, cu 0,25%, până la o valoare de 1,75%. Toate hotărârile menţionate vor intra în vigoare începând cu data de 6 septembrie 2015.

 

Multe din băncile centrale ale lumii au redus dobânzile cheie, dar şi ratele rezervelor minime obligatorii. În unele cazuri, dobânda a ajuns şi la valori negative.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.