TIOR

Cele mai ieftine apartamente din Romania, in Resita

Cele mai ieftine apartamente din Romania, in ResitaConcluzia unei noi analize a pieţei imobiliare din România: cele mai ieftine apartamente din ţară sunt în zona de Vest, în Reşiţa. Preţul mediu pe metru pătrat este de doar 422 euro, de peste 2 ori şi jumătate mai mic decât prețul mediu al apartamentelor din Bucureşti.

 

Cele mai accesibile apartamente din România sunt în Reşiţa, unde preţul mediu pe metru pătrat este de doar 422 euro. De altfel, în acest oraş preţurile locuinţelor au stagnat, spre deosebire de majoritatea oraşelor analizate (22 din 31). Cea mai mare creştere a fost în Buzău, unde apartamentele s-au scumpit cu 6,7% în anul 2014, faţă de anul 2013.

 

În Bucureşti, aceeaşi analiză imobiliară ne arată că preţurile medii ale apartamentelor s-au mărit cu 1,5%, până la 1.056 euro/mp (de la 1.040 euro/mp), păstrându-se cele mai ridicate din întreagă ţară.

 

În oraşe precum Miercurea-Ciuc, Sfântu Gheorghe, Vaslui, Alexandria, Călăraşi, Giurgiu şi Slobozia piaţa rezidenţială este foarte slab dezvoltată, făcând astfel imposibilă o analiză asupra pieţei imobiliare.

Elvila
TIOR

900.3 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI