TIOR

Cele mai ieftine apartamente de la Targul National Imobiliar – 16.500 de euro

Cele mai ieftine apartamente de la Targul National Imobiliar – 16.500 de euroRomânii care caută să cumpere apartamente noi pot găsi locuinţe de la 16.500 de euro, la Târgul Naţional Imobiliar, din perioada 26-28 septembrie 2014, de la Palatul Parlamentului.

 

 

Ca în fiecare an, Târgul Naţional Imobiliar te aşteaptă cu o mulţime de oferte de case şi apartamente de vânzare. La ediţia din această toamnă, cele mai ieftine apartamente costă 16.500 de euro (TVA inclus) şi se află în cartierul Berceni.

 

La polul opus, cea mai scumpă proprietate care este scoasă la vânzare la Târgul Naţional Imobiliar costă 2,5 milioane de euro (vila de 1.400 de metri pătraţi, în zona Unirii, din Bucureşti).

 

Numărul de ansambluri rezidenţiale din București ale căror oferte le puteţi găsi la Târgul Naţional Imobiliar este impresionant. Amalia Rezident, Adora Urban Village, 19th Residence, Grigorescu Residence, Cubic Residence, Natură Residence, Doamna Ghica Plaza, City Point, Paladin Residence, Plazza Residence, Latin Residece, Vista Rezidenţial Berceni, Serena Apartments, Galaxy Residence, Corbeanca Park, Dream Residence, Studio Plus, Ibiza Sol Residence, Asmita Gardens sau Citadella Titan sunt doar câteva dintre acestea.

 

De asemenea, la Târgul Naţional Imobiliar consilierii bancari de la cele mai mari instituţii financiare, precum BCR, BRD, ING, Alpha Bank sau Bancpost, vor oferi informaţii şi consultanţă pentru clienţii interesaţi de finanţări.

 

Pentru cei interesaţi de sisteme şi produse pentru case verzi, membrii Consiliului Român pentru Clădiri verzi din România vor răspunde oricăror întrebări legate de locuinţe sustenabil din punct de vedere al energiei.

 


Câteva dintre ofertele de case şi apartamente pe care le puteţi găsi la Târgul Naţional Imobiliar:


- garsonieră, 37 mp, Central Apartments, Tineretului - 38.900 EURO+ TVA;

 

- garsonieră, 39 mp, Melita Residence, Băneasa - 39.000 EURO TVA inclus;

 

- apartament 2 camere, 55 mp, Citadella Titan - 47.000 EURO + TVA 5%;

 

- apartament 3 camere, Ibiza Sol Residence - 99.000 EURO;

 

- apartament 2 camere, 47 mp, Evocasa Optima, Titan – 56.000 EURO + TVA;

 

- apartament 2 camere, 37 mp, Viva Residence Berceni- 25.500 EURO TVA inclus, loc parcare inclus

 

- apartament 2 camere, Natura Residence, Băneasa - 105.335 EURO+ TVA;

Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI