TIOR

Cele mai bune zone pentru dezvoltari de apartamente in Brasov

Cele mai bune zone pentru dezvoltari de apartamente in BrasovCartierul Astra şi zonele Tractorul şi Stupini sunt cele mai atractive pentru dezvoltatorii imobiliari interesaţi să construiască apartamente în Braşov, a spus viceprimarul oraşului, Ciprian Bucur.

 

În primele 3 luni ale anului 2015, în oraşul Braşov au fost eliberate 90 de autorizaţii pentru construcţii rezidenţiale. 15 din acestea sunt pentru locuinţe colective, ceea ce înseamnă ansambluri rezidenţiale, conform viceprimarului Braşovului, Ciprian Bucur.

 

Potrivit edilului oraşului, zonele Tractorul şi Stupini, cât şi cartierul Astra sunt cele mai căutate pentru construcţia de apartamente în Braşov. Dacă în zona Tractorul, interesul este foarte mare datorită inaugurării complexului comercial Coresi, în celelalte 2 regiuni ale oraşului dezvoltatorii imobiliari au fost atraşi de posibilitatea integrării spaţiilor verzi extinde în interiorul viitoarelor ansambluri rezidenţiale din Braşov.

 

În cartierul Astra există posibilitatea ridicării mai multor blocuri de apartamente, cu înălţimi de până la 11 etaje, iar în zona Stupini se pot construi numeroase proiecte rezidenţiale de mici dimensiuni, în special case.

 

2 dintre cele mai cunoscute complexuri rezidenţiale din Braşov sunt Avantgarden3 şi Seasons Residence.

 

Sursa: mytex.ro

 

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI