TIOR

Cel mai scump apartament din Bucuresti costa aproape 4 milioane euro

Cel mai scump apartament din Bucuresti costa aproape 4 milioane euroCel mai scump apartament de vânzare din Bucureşti costă aproape 4 milioane euro şi se află în zona Primăverii – Herăstrău. Locuinţa este un penthouse de 6 camere, ce se întinde pe ultimele 2 etaje ale unui bloc nou, construit în anul 2013.

 

6 camere, 400 metri pătraţi, 4 terase (care cumulează 200 metri pătraţi), amplasare în Nordul Bucureştiului, în zona Primăverii – Herăstrău. Acestea sunt caracteristicile celui mai scump apartament din Bucureşti, care costă 3,8 milioane de euro.

 

Următorul cel mai scump apartament din Bucureşti este un duplex de 12 camere din aceeaşi zonă de nord, în apropiere de herăstrău. Apartamentul are 562 metri pătraţi, se află într-un bloc construit în anul 2005 şi are printre facilităţi şi o saună, un jacuzzi şi o cramă. Preţul de vânzare este de 3 milioane de euro.

 

2,5 milioane de euro este suma cerută de către proprietarul celui de-al treilea cel mai scump apartament din Bucureşti. Locuinţa este amplasată tot în zona Nordului-Herăstrău, are 5 camere, 400 metri pătraţi şi o terasă cu o suprafaţă foarte generoasă, de 500 metri pătraţi.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI