TIOR

Cel mai mare social club din Romania, Stejarii Country Club, gata in toamna

Cel mai mare social club din Romania, Stejarii Country Club, gata in toamnaCel mai mare complex de agrement din România, Stejarii Country Club, construit de către omul de afaceri Ion Țiriac, va fi gata în toamnă. Social clubul va fi realizat în Pădurea Băneasa, lângă ansamblul rezidențial Stejarii, iar costurile vor ajunge la circa 18 milioane de euro.

 

Stejarii Country Club, cel mai mare social club din România

 

Stejarii Country Club se va întinde pe o suprafață de 22.000 de metri pătrați și va avea trei nivele. Clienții se vor putea delecta la centrul de fitness, la piscina semi-olimpică, sau pe unul dintre terenurile de sport din complex. De asemenea, există și centru spa, pista de alergare sau săli de arte martială și de gimnastică.

 

Pentru cei și mai exclusiviști, este bine de știut că, în apropiere de Stejarii Country Club, se va amenaja o pistă de golf. Pe aceasta se pot antrena până la 20 de jucători în același timp. Suprafața terenului va fi de aproximativ 6.000 de metri pătrați.

 

Terenurile de tenis, altă atracție din Stejarii Country Club

 

În Stejarii Country Club, pasionații sportului alb pot juca pe terenuri acoperite cu un tip de zgură specială. Aceasta se folosește și la turneul profesionist din Stuttgart, Germania. Practic, zgura conferă protecție împotriva înghețului celor patru terenuri din complex. Mai mult decât atât, se poate juca și la scurtă vreme după ploaie, întrucât suprafața stochează umiditatea și nu mai este nevoie de irigare. Tehnologia folosită este una ecologică și nu permite formarea prafului, un element atât de dăunător pentru jucătorii de zgură.

 

Fanii altor sporturi similare tenisului pot alege o partidă de squash sau de platform tennis în clubul construit de către Ion Țiriac.

 

Surse de inspirație pentru Stejarii Country Club

 

Sursa de inspirație pentru social club-ul din zona Pădurii Băneasa este Central Park, din New York. Compania de arhitectură din Londra, Collado Collins, a fost cea care s-a ocupat de realizarea conceptului.

 

Serviciile de consultanță sunt oferite de către WTS International, o firmă americană ce a lucrat pentru mai multe proiecte ale cunoscutului afacerist Donald Trump.

 

Sursa foto: doartenis.ro

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI