TIOR

Cel mai mare ansamblu rezidential de lux construit dupa 2008

Cel mai mare ansamblu rezidential de lux construit dupa 200830 de milioane de euro sunt investiţi într-un ansamblu rezidenţial de lux (denumit 49 Gafencu) construit în Bucureşti, lângă parcul Herăstrău. Câte locuinţe vor fi disponibile, la ce preţuri şi ce le pune la dispoziţie dezvoltatorul locatarilor?

 

“Proiectul de care ne ocupăm este cel mai mare ansamblu rezidenţial de lux dezvoltat după 2008 şi se adresează acelor cumpărători care n-au fost convinşi nici de preţurile foarte mari din complexurile realizate în anii de boom şi cu atât mai puţin de proiectele actuale dezvoltate în piaţă", a declarat pentru Mediafax Andreea Comşa, managing director Premier Estate, firma care promovează proiectul 49 Gafencu.

 

Complexul rezidenţial 49 Gafencu va fi gata în primul trimestru al anului 2016. Acesta va cuprinde 110 apartamente, de 2, 3, 4 şi 5 camere, dar şi 175 de locuri de parcare, SPA, piscină, sala de finess, loc de joacă pentru copii şi pază.

 

Preţurile locuinţelor încep de la 1.500 euro/metru pătrat şi ajung la 2.500 de euro/metru pătrat. Cu alte cuvinte, cele mai ieftine apartamente au preţuri de la 139.000 euro (locuinţele de 2 camere), iar cele mai scumpe ajung până la 700.000 euro.

 

Ești interesat de apartamente în Nordul Bucureștiului? Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Băneasade pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI