TIOR

Cel mai mare ansamblu din Brasov, Avantgarden 3, promovat si de portalul nostru!

Cel mai mare ansamblu din Brasov, Avantgarden 3,  promovat si de portalul www.dezvoltatorimobiliar.roNe-am extins oficial pe ţară. Cel mai mare ansamblu rezidenţial din Braşov, Avantgarden 3, este primul proiect din afara zonei Bucureşti-Ilfov ale cărui oferte de apartamente noi le puteţi găsi şi pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro.

După cum am promis, portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro se extinde şi pe ţară. Ansamblul rezidenţial Avantgarden 3, din Braşov, cel mai mare complex din acest oraş, este promovat şi la noi! Avantgarden 3 este un proiect rezidenţial care va cuprinde, până în anul 2020, peste 3.500 de apartamente noi. Prima fază a complexului este aproape gata, la ora actuală fiind disponibile 1.300 de locuinţe, de la garsoniere, la apartamente de 3 camere.

Ansamblul rezidenţial Avantgarden 3, din Braşov, se află în zona de nord-vest a oraşului, la doar câteva minute de centru. Complexul se construieşte pe un teren generos, de 18 hectare, unde vor fi blocuri de 5, 7 şi 8 etaje. Printre facilităţile ansamblului menţionăm magazine, parcuri, zona de fitness în aer liber, beauty salon, cafenea, grădiniţă şi spaţii comerciale. În apropierea complexului, locatarii pot găsi Paradisul Acvatic, Cinematograful Cityplex şi centre comerciale precum Auchan City.

Portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro găzduieşte ofertele de case şi apartamente noi din aproximativ 50 de ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, Ilfov şi acum Braşov. Ţinta noastră este să acoperim şi proiectele rezidenţiale din restul oraşelor din România.

 

Vezi AICI, ofertele de apartamente noi din Brasov!

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI