TIOR

Cel mai bogat israelian, cu afaceri si in Romania, are la vanzare 5 apartamente in New York

Cel mai bogat israelian, cu afaceri si in Romania, are la vanzare 5 apartamente in New YorkEyal Ofer, cel mai bogat israelian în viaţă, a scos la vânzare 5 apartamente de lux din New York, din celebrul complex rezidenţial 15 Central Park West. Preţul locuinţelor este de aproape 62 de milioane de dolari.

 

Cel mai înstărit israelian, Eyal Ofer (cunoscut şi în România, datorită clădirii de birouri Cathedral Plaza, pe care a vândut-o în urmă cu aproape 2 ani omului de afaceri Ioannis Papalekas) se poate mândri cu cele 5 apartamente de lux pe care le deţine şi pe care vrea să le vândă pentru 62 de milioane de dolari în complexul exclusivist 15 Central Park West, din New York. Ansamblul se află într-una dintre cele mai bune zone ale metropolei americane, chiar lângă parcul Central Park.

 

Cei care vor hotărî să cumpere apartamentele lui Ofer vor deveni vecini cu unii dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood, precum Robert De Niro sau Denzel Washington. De asemenea, în exclusivistul ansamblu rezidenţial s-a vândut şi cel mai scump apartament din New York, pentru suma de 88 de milioane de dolari.

 

Eyal Ofer va lansa şi un alt ansamblu rezidenţial în anul 2015, tot în New York. Noul proiect va cuprinde 31 de apartamente de lux, cel mai scump urmând să aibă un preţ de vânzare record: 130 de milioane de dolari!

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI