TIOR

Cea mai scumpa casa de vanzare din America – 139 de milioane de dolari

Cea mai scumpa casa de vanzare din America – 139 de milioane de dolariCea mai scumpă casă de vânzare din America la ora actuală costă 139 de milioane de dolari şi se află în Hillsboro Beach, Florida. Casa poartă denumirea Palatul Regal şi redefineşte luxul chiar şi pentru una dintre cele mai extravagante pieţe imobiliare din lume.

 

Cea mai scumpă casă de vânzare din America, Palatul Regal din Hillsboro Beach, Florida, costă 139 de milioane de dolari. Vila ocupă o suprafaţă de peste 5.500 de metri pătraţi, are 11 dormitoare, 17 băi şi chiar şi o sală de cinema Imax. De asemenea, locuinţa dispune şi de o piscină foarte mare, de 400 de metri pătraţi, care a costat numai puţin de 2 milioane de dolari.

 

Priveliştea oferită pentru locatarii celei mai scumpe case de vânzare din America este una de vis. Casa are ieşire la ocean şi la un ponton.

 

Pentru că cel mai probabil cumpărătorul palatului din Florida va avea mai multe automobile, casa are şi un garaj, în care pot intra până la 30 de maşini.

 

Cererea pentru casa de 139 de milioane de dolari este foarte mari. Mai mulţi cumpărători din China, India, Rusia sau Brazilia, dar şi din America s-au arătat interesaţi de locuinţă.

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI