TIOR

Cea mai buna oferta de vanzare apartamente 3 camere, pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro

Cea mai buna oferta de vanzare apartamente 3 camere, pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.roVrei să-ţi cumperi un apartament nou de 3 camere? Pe portalul www.dezvoltarimobiliar.ro găseşti cele mai bune oferte de vânzare apartamente 3 camere din Bucureşti şi judeţul Ilfov.


Vânzare apartamente 3 camere, la preţuri sub 50.000 de euro, în Rahova!

 

Cele mai ieftine apartamente noi de 3 camere pe care le poţi găsi pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro sunt cele din ansamblul rezidenţial din cartierul Rahova, Confort Urban Residence. Pentru o locuinţă de 58 mp utili, cu finisaje şi dotări moderne, plăteşti doar 46.900 de euro (TVA inclus).

 

Vezi aici mai multe informaţii despre ansamblul rezidenţial Confort Urban Residence, din cartierul Rahova.


Vânzare apartamente 3 camere la cele mai mici preţuri, în Fundeni!

 

Şi în cartierul Fundeni îţi oferim apartamente de vânzare de 3 camere, la cele mai mici preţuri! Complexul rezidenţial New City Fundeni Residence, unul dintre cele mai mari ansambluri rezidenţiale de apartamente noi din estul Bucureştiului, îţi prezintă locuinţe de 3 camere, la preţuri ce pornesc de la 57.300 de euro (TVA inclus).

 

Apartamentele au o suprafaţă utilă de 67 mp, 2 băi şi o terasă de 8 mp. Locatarii din New City Residence Fundeni se pot bucura în incinta ansamblului de un centru spa, cu piscină, sală de fitness, sală de aerobic, sală de masaj, saună şi Jacuzzi.

 

În apropiere de Fundeni, în Colentina, poţi alege să te muţi într-un apartament de 3 camere, aflat într-o vilă. Complexul rezidenţial Vile Cremenita poate fi alegerea perfectă pentru tine din mai multe motive: preţul competitiv (vânzare apartamente de 3 camere începând de la 58.000 de euro), proximitatea de zone verzi, precum Parcul Plumbuita, aflat la mică distanţă de complex şi datorită faptului că băile locuinţelor sunt utilate.

Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI