TIOR

Ce surprize va pregatesc dezvoltatorii imobiliari in 2014

Ce surprize va pregatesc dezvoltatorii imobiliari in 2014Dezvoltatorii imobiliari din România continuă să mizeze pe construcţiile de case şi apartamente noi, încurajaţi de rezultatele avute în ultimul an. Echipa www.DezvoltatorImobiliar.ro a luat legatura cu reprezentanții unora dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România și vă prezintă planurile acestora pentru 2014.

 

Militari Residence – încă 1.600 de apartamente noi până în primăvara lui 2014!

 

Potrivit directorului de marketing de la Militari Residence, Radu Teleman, în acest complex se vor mai construi încă 1.600 de apartamente noi, până la sfârşitul primăverii anului 2014, cel mai mare număr de locuinţe noi anunţat de către vreun dezvoltator imobiliar din România. Media de vânzări în acest complex s-a încadrat anul trecut între 60 şi 80 de unităţi locative pe lună.


Adama – vânzări mai mari cu 25% în 2013, alte proiecte pentru 2014


“Comparativ cu 2012, am inregistrat o creştere a vânzărilor de aproximativ 25% în 2013. Focusul nostru pentru 2014 va fi piaţa bucureşteană, dar suntem încă în etapa în care optimizăm viitoarele planuri pentru a ne adapta cât mai bine la cererea pieţei. Ce este cert este ca în 2014 vom livra ultima fază de dezvoltare din Copou Bellevue din Iaşi, unde vom avea 49 de unităţi de una şi două camere” ne-a spus Alina Necula, director vânzări & marketing Adama Group.


Adama este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din zona de sud-est a Europei. În România, anul trecut, acesta a finalizat cele mai noi faze de dezvoltare din proiectele rezidenţiale Edenia Titan şi Evocasa Optima, din Bucureşti.


New City Residence – peste 100 de apartamente vândute în 2013, un bloc nou în construcţie


“În 2013 am vândut în jur de 100 de apartamente noi: 60 în ansamblul nostru din Fundeni şi 40 în cel din Moşilor. În blocul din Delea Nouă mai avem disponibile 4 locuinţe. Din luna noiembrie 2013 am început construcţia unui nou imobil, în Vitan. Acesta va avea, la data finalizării sale (martie-aprilie 2014) 60 de unităţi locative: garsoniere, apartamente de 2 camere şi apartamente de 3 camere. Ca şi preţuri, ele vor fi similare cu cele din ansamblul din Moşilor, adică 1.250 de euro/mp” a declarat pentru www.DezvoltatorImobiliar.ro Elena Nistor, director vânzări New City Residence.

 

Private Broker - 60 de case noi vândute în 2013 în ansamblurile Good Residence, 100 în construcție anul acesta


În cele mai mari ansambluri rezidențiale de case noi din nordul Bucureștiului, Good Residence, s-au vândut 60 de locuințe în 2013, iar pentru anul curent se vor mai construi alte 100 de case.


„Interesul clienților pentru ansamblurile Good Residence este foarte mare, dovadă fiind numărul mare de case pe care le-am vândut. De aceea, în 2014 se vor mai construi 100 de locuințe, pe care suntem siguri că le vom vinde în întregime tot anul acesta”, a declarat Robert Sîrbu, reprezentantul agenției imobiliare Private Broker, cea care se ocupă cu vânzările din complexurile de case noi Good Residence.


Good Morning Residence și Good Afternoon Residence sunt amplasate în Balotești, județul Ilfov.


S.C Hera Rovaniemi anunţă un nou imobil de apartamente


Dezvoltatorul ansamblului Hera Residence, din comuna Domneşti, judeţul Ilfov, a anunţat demararea unui nou proiect rezidenţial, în zona Prelungirii Ghencea, foarte aproape de viitoarea staţie de metrou Raul Doamnei. Acesta va fi finalizat în 2014.


Este vorba despre un bloc de 30 de apartamente noi amplasat pe Stradă Abnegaţiei. Aici se vor construi garsoniere şi apartmente de 2 camere, cu suprafeţe utile ce se încadrează între 35 mp şi 70 mp.


Referitor la complexul rezidenţial de case noi, Hera Residence, unul dintre reprezentanţii ansamblului, Bogdan Ursu, ne-a spus: “Am vândut jumătate din casele pe care le-am construit în 2013. Până în august 2014 vom mai construi încă 14 locuinţe”.


Casele din ansamblul rezidenţial Hera Residence au o suprafaţă utilă de 160 mp şi se vând la preţul de 99.000 de euro (TVA inclus).


S.C Dac Antrepriză Construcţii


“Din totalul celor 14 apartamente pe care le-am construit în ultimul nostru proiect rezidenţial, Shine Residence 2, am vândut 6. În prezent, suntem în negocieri pentru vânzarea a încă 2 locuinţe. Clienţii cumpără atât prin credite bancare, cât şi cu cash”, a declarat Oana Crăciunescu, asociat DAC Antrepriză Construcţii.


Imobilul Shine Residence 2 este situat în zona centrală a Bucureştiului, pe Strada Vasile Lascăr.


Dezvoltatorul imobiliar DAC Antrepriză Construcţii a mai finalizat şi vândut în întregime locuinţe noi în proiectele rezidenţiale Shine Residence 1, Băneasa 1 şi Băneasa 2, Pallady Residence şi Gura Siriului.


Ansamblurile din sudul Bucurestiului, ritm excelent de vânzări in 2013, speranțe pentru rezultate la fel de bune și în 2014


Confort Urban Residence Rahova, Apollo Residence, Brown Residence sunt câteva dintre ansamblurile rezidenţiale din zona de sud a Bucureştiului care au înregistrat rezultate excelente anul trecut, iar pentru anul 2014 sunt aşteptate la fel de multe vânzări.


Potrivit reprezentanţilor agenţiei SudRezidențial.ro, cea care se ocupă de vânzările locuinţelor din complexurile mai sus menţionate, în ansamblul Confort Urban Residence Rahova s-au vândut peste 350 de apartamente noi în 2013, iar pentru anul în curs se anticipează că vânzările vor continua în forță.


Ansamblul rezidenţial Confort Urban Residence Rahova va avea 1.200 de apartamente noi, care vor fi livrate până cel târziu începutul anului 2015, în prezent fiind construite 400.


În complexurile Apollo Residence şi Brown Residence s-au vândut 250, respectiv 150 de locuinţe în 2013, iar pentru anul 2014 s-a anunţat finalizarea altor 350, respectiv 130 de apartamente noi.


Opus Land Development mizează pe ridicarea a încă 450 de locuinţe în Cosmopolis


Opus Land Development mizează pe construcţia a încă 450 de locuinţe în Cosmopolis, în 2014, o investiţie de circa 17 milioane de euro. În complex există deja 1.200 de apartamente noi, iar anul trecut reprezentanţii acestuia au raportat vânzarea a 260 de unităţi locative şi închirierea altor 70.


Ofertele de locuințe ale acestor dezvoltatori imobiliari le găsiți aici.

Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI