Ce se va intampla cu proiectul de 200 de case noi din Corbeanca?

28-07-2013 / Blog rezidential

Ce se va intampla cu proiectul de 200 de case noi din Corbeanca?Cele 200 de case noi care urmau sa se construiască în Corbeanca nu se vor mai realiza. Compania imobiliară Marr Capital (cea care a construit ansamblul rezidențial Corbeanca Forest) a decis să vândă terenul pe care planuia inițial să ridice un al doilea cartier de case noi din localitate.

 

Potrivit reprezentanților dezvoltatorului Marr Capital, prețul terenului scos la vânzare în Corbeanca este de aproximativ 4,45 milioane de euro. Astfel, metrul pătrat valorează puțin peste 30 de euro.

 

 

Care este motivul pentru scoaterea la vânzare a acestui teren? Dezvoltatorul Marr Capital se concentrează pe vânzarea tuturor caselor noi din ansamblul rezidențial Corbeanca Forest. De aceea, prețul cerut pentru al doilea teren este cu mult sub valorea cu care acesta a fost cumpărat, inainte de criza imobiliară.

 

Corbeanca Forest, ansamblul rezidențial de peste 100 de case noi

 

Ansamblul rezidențial Corbeanca Forest este alcătuit din 101 case noi. Dintre acestea, mai sunt disponibile aproximativ 35. Prețul de vânzare al unei case noi este de 186.000 de euro. De asemenea, în ansamblul rezidențial din nordul Bucureștiului, Corbeanca Forest, alte 10 case noi pot fi închiriate.

 

Cât a costat investiția în acest ansamblu rezidențial? Potrivit dezvoltatorului, suma depășește 25 de milioane de euro.

 

În apropiere de Corbeanca, în Balotești, să află alte ansambluri rezidențiale de case noi, Good Morning Residence și Good Afternoon Residence. Aici se construiesc, în fiecare an, în jur de 80 de case noi, datorită ritmului alert de vânzare. Oamenii interesați pot alege dintre 15 modele de case. Prețurile pentru acestea pornesc de la 67.000 de euro (TVA inclus) și ajung până la 150.000 de euro.

 

Cine este dezvoltatorul rus Marr Capital?

 

Dezvoltatorul Marr Capital este implicat în imobiliare, servicii financiare și servicii energetice. Condus de către unul dintre oamenii de afaceri foarte cunoscuți din Rusia, Marat Safin (nu există nicio legătură cu celebrul tenisman), agenția mai are afaceri și în Republica Moldova.

 

Sursa: economica.net

 

Foto: corbeancaforest.ro

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.