TIOR

Ce partener are Sud Rezidential pentru unul dintre cele mai mari ansambluri din sudul Bucurestiului

Ce partener are Sud Rezidential pentru unul dintre cele mai mari ansambluri din sudul BucurestiuluiAgenția imobiliară Sud Rezidențial și compania Vista Project, deținută de către doi mari constructori din România, Florea Diaconu și Alessio Karkhi, au anunțat începerea construcției unuia dintre cele mai mari ansambluri rezidențiale din sudul Bucureștiului.

 

Proiectul dezvoltat de către Vista Project, în parteneriat cu Sud Rezidențial, se va numi Vista Rezidențial Concept și va fi situat în spatele Mallului Grand Arena. La data finalizării sale, acesta va fi alcătuit din 24 de blocuri, ce vor totaliza 1.000 de apartamente și peste 100 de spații comerciale.

 

În afară de cele 1.000 de locuințe, se va construi și o promenadă comercială care se va întinde pe 4.000 de mp. Se vor realiza mai multe magazine, saloane de înfrumusețare, săli de sport, cafenele, supermarket-uri sau showroom-uri.

 

Când va fi gata noul ansamblu rezidențial?

 

Ansamblul Vista Rezidențial Concept va fi finalizat în întregime la sfârșitul lui 2015. În prima etapă se vor construi 200 de apartamente, în șase blocuri, ce vor fi livrate în mai 2014. Investiția inițială va fi de 10 milioane de euro, iar până la final se estimează că se vor aloca peste 40 de milioane de euro în întregul proiect. Ansamblul va fi ridicat de către societatea Delta ACM. Pe anul 2012, aceasta a înregistrat câștiguri de peste 500 de milioane de lei.

 

Cu cât se vor vinde apartamentele din Vista Rezidențial Concept?

 

Prețurile pentru apartamentele din ansamblul Vista Rezidențial Concept se vor încadra între 725 și 825 de euro/mp. În concluzie, o garsonieră de 31 mp utili se va vinde pentru un preț începând cu 22.500 de euro, un apartament de 2 camere de 44 mp utili va putea fi cumpărat pentru 32.500 de euro, în vreme ce un apartament de 3 camere, foarte spațios, de 73 mp utili, va costa 60.000 de euro. Toate prețurile au TVA-ul inclus. Informațiile au fost oferite de către agenția Sud Rezidențial, cea care se va ocupa de promovarea și de vânzările din ansamblul Vista Rezidențial.

 

Zona de sud a Bucureștiului este una în care construcțiile imobiliare se înmulțesc văzând cu ochii.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Berceni!

 

Sursa si foto: wall-street.ro

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI