TIOR

Ce locuinte in blocuri noi gasesti in Vitan?

Ce locuinte in blocuri noi gasesti in Vitan?La fel ca alte cartiere din apropierea centrului Bucureştiului, şi în Vitan oferta de locuinţe noi a crescut în ultimii ani. Dezvoltatorii imobiliari au mizat pe apropierea de primul mall construit în oraş, dar şi pe prezenţa staţiilor de metrou în vecinătate, iar rezultatele s-au văzut. Acum, cartierul Vitan este unul dintre cele mai bine văzute din oraş. Unde te poţi muta aici?


1. Rin Grand Residence, un concept nou, de apartamente în hotel de lux


Rin Grand Residence a introdus un nou concept rezidenţial în România, cel de apartamente în hotel de lux. Aici, oamenii interesaţi de o locuinţa nouă în cartierul Vitan si modernă au de ales între garsoniere cu preţuri de la 29.000 de euro, până la apartamente de 3 camere foarte spaţioase, de 90 de metri pătraţi. Hotelul le pune la dispoziţie toate serviciile de care au nevoie, precum sală de conferinţă, restaurante, sala de evenimente, parcare, spa, agenţie de turism, after-school, locuri de parcare, loc de joacă pentru cei mici sau clinică dentară.

 

2. InCity Residences, 5.000 de mp de spaţii verzi în Vitan


De la garsoniere până la penthouse-uri de 5 camere, toate de super-lux, le poţi găsi în ansamblul rezidenţial de apartamente noi din Vitan, Incity Residences. 5.000 de mp de spaţii verzi, 530 de locuri de parcare, centru fitness cu saună, jacuzzi şi salon de înfrumuseţare. Băi mobilate şi utilate şi bucătării echipate cu electrocasnice de calitate premium. Toate acestea, dar şi multe altele, te aşteaptă pe Calea Dudeşti, în zona Vitan, în InCity Residences.

 

Vezi oferta de apartamente din blocuri noi Vitan.

Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI