TIOR

Ce dezvoltator imobiliar va construi un ansamblu rezidential urias in Bucuresti

Ce dezvoltator imobiliar va construi un ansamblu rezidential urias in Bucuresti Unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România pregăteşte un ansamblu rezidenţial de mari dimensiuni pe strada Barbu Văcărescu, din Bucureşti. Complexul va avea peste 1.000 de apartamente noi.

 

Impact, un dezvoltator imobiliar de renume din România, a cumpărat o treime dintr-un teren de aproape 8 hectare din zona Barbu Văcărescu, pe care va construi un complex rezidenţial de peste 1.000 de apartamente. Investiţia a fost de 9 milioane de euro.

 

Reprezentanţii dezvoltatorului imobiliar Impact au declarat că numeroasele avantaje ale zonei (spaţiile de birouri, magazinele, terenurile de sport şi complexurile comerciale) aflate în vecinătate au fost cele mai importante motive pentru care au decis să înceapă un proiect rezidenţial de mari dimensiuni aici.

 

Impact continuă şi cu lucrările la ansamblul rezidenţial Greenfield, din Băneasa. Până la sfârşitul anului 2014 în complex se vor mai realiza încă 100 de apartamente noi, iar anul viitor alte 1.000 de locuinţe vor fi livrate.

Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI