TIOR

Ce companie se pregateste sa cumpere 66 de apartamente in Bucuresti

Ce companie se pregateste sa cumpere 66 de apartamente in BucurestiCompania Benevo, aflată în proprietatea omului de afaceri Michael Topolinski, va cumpăra 66 de apartamente dintr-un ansamblu rezidenţial din Bucureşti. Benevo este o companie care se ocupă cu dezvoltarea de centre comerciale, spaţii de birouri, dar şi cu tranzacţiile de locuinţe, având în portofoliu peste 300 de apartamente noi.

 

Michael Topolinski, proprietarul canadian al companiei Benevo, a declarat că firma sa pregăteşte achiziţia a 66 de apartamente dintr-un ansamblu rezidenţial din Bucureşti. Benevo mai deţine peste 300 de locuinţe în complexuri de blocuri noi din Capitală, precum Rose Garden, Citadella Titan sau Cosmopolis. Cea mai mare parte a acestora au fost scoase la închiriere.

 

Benevo şi-a început aventura în Bucureşti ca investitor în imobiliare în anul 2007. Un an mai târziu, compania îşi lansa propria agenţie imobiliară. La sfârşitul anului 2011, Michael Topolinski anunţa că intenţionează să mărească portofoliul Benevo prin cumpărarea a peste 1.000 de apartamente noi.

 

Pe lângă activitatea de pe piaţa de locuinţe, Benevo mai este responsabilă şi de dezvoltarea de centre comerciale şi de clădiri de birouri. De altfel, aceasta construieşte mall-ul Victoria City, din zona Bucureştii Noi, din Capitală. Proiectul va fi finalizat la sfârşitul anului 2015.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI