TIOR

Ce apartamente noi vor fi gata in prima parte a anului 2014

Ce apartamente noi vor fi gata in prima parte a anului 2014Prima jumătate a anului 2014 va fi una plină pe segmentul rezidenţial de apartamente noi. Vezi ce ansambluri rezidenţiale vor fi inaugurate în prima parte a anului și care proiecte se vor extinde.

 

În primele 6 luni din 2014 dezvoltatorii imobiliari din România au anunţat livrarea unui număr impresionant de case şi apartamente noi, majoritatea în zona Bucureşti-Ilfov. Pe lângă complexurile rezidenţiale de mari dimensiuni (Militari Residence şi Cosmopolis), în care se vor finaliza peste 2.000 de apartamente noi în următoarea perioadă, mai sunt câteva proiecte rezidenţiale care şi-au anunţat planurile de extindere şi care trebuie menţionate.

 

Primul bloc din ansamblul rezidenţial City Point Aviaţiei, gata în aprilie

 

Până la finalul lunii aprilie, dezvoltatorii imobiliari Red Sea Group şi Shikun & Binui R.E.D vor finaliza primul bloc, de  45 de apartamente noi, din complexul rezidenţial City Point Aviaţiei. Garsonierele se vând la preţuri începând de la 63.000 de euro (fără TVA), iar apartamentele de 2 camere au preţuri de la 81.000 de euro în sus (fără TVA). Toate apartamentele de 3 camere din primul imobil au fost deja contractate.

 

Prima fază a proiectului din nordul Bucureştiului, ce va fi alcătuită din 200 de locuinţe, va scoate din buzunarele dezvoltatorilor 15 milioane de euro.

 

Tot în aprilie 2014 va fi gata şi primul bloc din proiectul rezidenţial al spaniolilor de la Gran Via, din Drumul Taberei.Peste 150 de apartamente noi în Cartierul Latin

 

În prima jumătate a anului 2014 dezvoltatorii ansamblului rezidenţial Cartierul Latin au anunţat inaugurarea unui nou bloc, ce va avea 156 de apartamente noi. De asemenea, în apropierea complexului rezidenţial se vor mai construi şi alte 98 de locuinţe. Ansamblul rezidenţial Cartierul Latin se află în Bucureşti, în zona Prelungirea Ghencea.Vitan Residence 2 se extinde cu 80 de apartamente noi în iunie

 

Ansamblul rezidenţial din vecinătatea staţiei de metrou Mihai Bravu, Vitan Residence 2, se va extinde cu circa 80 de apartamente, care vor fi finalizate în iunie 2014.

Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI