Ce ansambluri rezidentiale gasesti in Sectorul 5 din Bucuresti?

18-07-2014 / Blog rezidential

Ce ansambluri rezidentiale gasesti in Sectorul 5 din Bucuresti?Ansamblurile rezidenţiale din Sectorul 5 al Bucureştiului au oferte de preţuri foarte bune pentru locuinţe. Vezi în continuarea articolului nostru ce ansambluri rezidenţiale găseşti în Sectorul 5 din Bucureşti.

 

South City Residence, locuinţe de la 29.000 de euro, în Sectorul 5 din Bucureşti

 

South City Residence este un ansamblu rezidenţial din Sectorul 5 care îmbină foarte bine confortul şi modernitatea locuinţelor cu preţurile competitive. Cele mai accesibile apartamente aici costă 29.000 de euro.

 

Apropierea de centrul comercial Liberty Mall şi de centrul oraşului sporeşte atractivitatea complexului rezidenţial South City Residence. Cele 129 de locuinţe din ansamblu au centru proprii, gresie şi faianţă în băi şi bucătării, tâmplării PVC cu geam termopan şi sunt racordate la toate utilităţile. Nu lipsesc nici locurile de parcare pentru locatari, iar, la cererea acestora, se pot pune la dispoziţie şi locuinţele mobilate. Pentru cei mici, a fost amenajat şi un loc de joacă.


Confort Urban Residence Rahova, un proiect rezidenţial de succes din Rahova

 

Confort Urban Residence Rahova este unul dintre cele mai mari ansambluri rezidenţiale din Sectorul 5, din zona Rahova. Aici puteţi găsi aproape 1.000 de apartamente noi şi accesibile ca şi preţuri. Complexul rezidenţial dispune de o mulţime de facilităţi, iar finisajele şi dotările locuinţelor îl recomandă celor care doresc un apartament modern, într-o locaţie bună. Află tot ce trebuie să ştii despre Confort Urban Residence Rahova, de pe această pagină.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.