Ce ansambluri rezidentiale gasesti in Sectorul 1 din Bucuresti?

15-07-2014 / Blog rezidential

Ce ansambluri rezidentiale gasesti in Sectorul 1 din Bucuresti?Cauţi apartamente noi în ansambluri rezidenţiale din Sectorul 1 din Bucureşti? Portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro îţi oferă cele mai bune oferte de locuinţe din blocuri noi din Sectorul 1. Vezi ce apartamente găseşti în Sectorul 1.

 

Metropolis Residence

 

La intersecţia dintre Bulevardul 1 Mai şi Calea Griviţei, ansamblul rezidenţial din Sectorul 1, Metropolis Residence, găzduieşte garsoniere, apartamente de 2 camere, 3 camere şi 4 camere. De vânzare mai sunt doar modelele de apartamente de 3 camere. Toate locuinţele au dotări şi finisaje complete, de la gresie, faianţă, geamuri termopan, centrale termice individuale şi calorifere, aer condiţionat şi uşi de intrare din metal.

 

Park Residences 5

 

În apropiere de lacul Băneasa, în zona de Nord a Bucureştiului, ansamblul rezidenţial din Sectorul 1, Park Residences 5, îţi oferă apartamente noi de 2, 3 şi 4 camere. Preţurile locuinţelor încep de la 63.000 de euro (fără TVA). Apartamentele au finisaje de excepţie, incluzând tâmplărie exterioară din PVC armat cu oţel zincat, cu geam termopan low-E, din Germania, placaje ceramice în băi şi bucătării şi centrale proprii de calitate, pentru fiecare unitate locativă. Complexu rezidenţial din Sectorul 1 va fi finalizat în septembrie 2015.

 

Jean Monnet Residence

 

Un ansamblu rezidenţial exclusivist, din Sectorul 1 al Bucureştiului (cartierul Primăverii) este Jean Monnet Residence. Complexul promovează apartamente foarte spaţioase, de 3 camere, 4 camere, dar şi penthouse-uri de 5 camere. Locuinţele sunt atât la vânzare, cât şi la închiriere.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.