TIOR

Ce ansambluri rezidentiale gasesti in judetul ILFOV? – Partea I

ansambluri ilfovAstăzi îți prezentăm o primă parte din ansamblurile rezidențiale de pe portalul nostru pe care le găsești în județul Ilfov: Good Residence, Aria Residences și Cosmopolis.

Ansamblul rezidențial Good Residence este unul dintre cele mai mari și mai cunoscute ansambluri rezidențiale din Nordul Bucureștiului. Acesta este situat în localitatea Balotești, din județul Ilfov. Ansamblul rezidențial Good Residence cuprinde peste 500 de case noi în Balotești. Accesul în complex se poate realiza din Băneasa (pe DN 1), din cartierul Aviației-Pipera (pe Șoseaua Pipera-Tunari) și din cartierul Colentina-Petricani-Șoseaua de Centură (pe Autostrada București-Ploiești). Prețul unei case cu 4 camere pornește de la 89.900 Euro.

Ansamblul rezidențial Aria Residences se află în Corbeanca, județul Ilfov. Complexul cuprinde 3 tipuri de case noi: tip T1, tip T2 și tip T4. De asemenea, modelele C1 și C4 sunt în construcție. Vilele sunt finisate la cheie, iar în zonă se află spații de agrement, spații comerciale, magazine, grădinițe, școli, terenuri de sport și multe alte facilități. Toate locuințele sunt racordate la apă, canalizare și curent electric. Prețul unei case cu 4 camere începe de la 110.000 Euro.

Ultima recomandare de astăzi este ansamblul rezidențial Cosmopolis, situat în  Ștefăneștii de Jos. Peste 4.000 de persoane locuiesc deja în ansamblul rezidențial Cosmopolis, ce a fost amplasat în partea de Nord–Est a Bucureştiului, tocmai pentru a fi ferit de agitaţie. Aceștia au la dispoziție o mulțime de facilități, precum salon de înfrumuseţare, plajă la lac, 5 piscine exterioare, sală de fitness, terenuri de tenis, baschet şi fotbal, restaurant, supermarket, spălătorie auto, cabinet stomatologic, toate în interiorul complexului. Pentru cei mici sunt amenajate locuri de joacă, grădiniţă şi şcoală primară. Prețul unui apartament de 2 camere pornește de la 42.700 Euro.

Mai multe detalii și oferte găsiți pe portalul nostru – www.DezvoltatorImobiliar.ro

Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI