TIOR

Ce ansamblu rezidential din Rahova se mareste din 2015?

 Ce ansamblu rezidential din Rahova se mareste din 2015?Unul dintre cele mai mari ansambluri rezidenţiale din Rahova şi din întreaga zonă de Sud a Bucureştiului, Confort Urban Residence Rahova, se măreşte din 2015. Complexul va avea cu 450 de apartamente mai mult!

 

Ansamblul rezidenţial Confort Urban Residence Rahova, din cartierul bucureştean cu acelaşi nume, se extinde semnificativ din 2015. Complexul are acum 750 de apartamente noi construite şi vândute, în 12 blocuri. Până la sfârşitul lunii octombrie a acestui an, alte 2 imobile se vor ridica, iar imediat după aceea se vor începe lucrările la alte 3 blocuri noi, ce vor fi gata anul viitor! De asemenea, la începutul lui 2015 în ansamblu sunt prevăzute lucrări la încă 6 imobile! La începutul acestui an, în complexul rezidenţial din Rahova erau construite doar 500 de apartamente.

 

Preţurile apartamentelor din Rahova, din complexul rezidenţial Confort Urban Residence, încep de la 700 de euro pe metru pătrat. Cele mai ieftine locuinţe pot fi achizitonate la preţuri chiar şi de sub 20.000 de euro.

Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI