TIOR

Ce ansamblu rezidential din Iasi se vinde la licitatie?

Ce ansamblu rezidential din Iasi se vinde la licitatie?Ansamblul rezidenţial Green Park, din Tătărăşti, Iaşi, se vinde la licitaţie, la bucată. Fiecare apartament din complex poate fi cumpărat, la preţuri avantajoase, deoarece compania dezvoltatoare, Future Investiţii Imobiliare, a intrat în faliment.

 

Începând cu dată de 5 decembrie 2014, în fiecare vineri, au loc licitaţii publice, cu strigare, pentru vânzarea apartamentelor din ansamblul rezidenţial Green Park, din Tătărăşti, Iaşi. Locuinţele sunt la vânzare, la licitaţie, întrucât compania dezvoltatoare, Future Investiţii Imobiliare, este în faliment.

 

În ansamblul rezidenţial din Iaşi, Green Park, s-au investit 120 de milioane de euro. Proiectul este format din 14 blocuri de apartamente, cu înălţimi între 8 şi 14 etaje, care au fost date în folosinţă în anul 2010. Suprafeţele locuinţelor se încadrează între 50 şi 150 de mp.

 

De-a lungul ultimilor 4 ani au fost multe probleme cu blocurile din ansamblul Green Park, inclusiv cu furnizarea de apă şi cu infestarea cu şobolani.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI