Usi de intrare separate pentru bogati si saraci intr-un complex rezidential din SUA

29-07-2014 / Blog rezidential

 Caz de discriminare in America? Usi de intrare separate pentru bogati si saraci intr-un complex rezidentialUn nou caz de discriminare în America? O companie de real estate new-yorkeză va construi un ansamblu rezidenţial de locuinţe care, ţineţi-vă bine, va avea uşi separate de intrare pentru cumpărătorii apartamentelor mai ieftine!

 

Discrepanţa dintr bogaţi şi săraci va fi şi mai evidenţă în New York. O companie de real estate a primit undă verde din partea statului pentru a construi un complex rezidenţial de 274 de apartamente: 219 pentru cei bogaţi, care vor avea acces în clădire dinspre bulevardul Riverside şi 55 de apartamente mai ieftine, pentru săraci, care vor putea intră în complex doar prin spatele clădirii!

 

Până şi declaraţiile reprezentanţilor companiei imobiliare care construieşte complexul sunt “ciudate”, că să folosim un termen delicat: “Nimeni nu a spus că scopul este integrarea totală a celor săraci". Acum şi politicienii vorbesc despre asta, spunând că aceste uşi din spate sunt groaznice. Cred că este nedrept să ne aşteptăm că proprietarii de locuinţe cu venituri foarte mari, care au plătit o avere să stea în aceste clădiri, să trebuiască să fie încadraţi în aceeaşi categorie cu chiriaşii cu venituri mici, care sunt foarte norocoşi să stea într-o clădire nouă dintr-un cartier grozav".

 

Se pare că o organizaţie non-guvernamentală a încercat să se implice în această problema, motivând că lucrurile au mers prea departe. Potrivit acestiea, persoanele care cumpără cele 55 de apartamente de săraci vor avea interdicţie la piscină sau la sălile de gimnastică din complex.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.