TIOR

Cauti apartamente in Rahova? Vezi ce oferte ai la dispozitie!

Cauti apartamente in Rahova? Vezi ce oferte ai la dispozitie!Cauți apartamente în Rahova? Ofertele de locuinţe din Rahova sunt care mai de care mai atractive, iar preţurile sunt mici. Vezi ce găseşti şi pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro!

Gardena Residence – apartamente în Rahova, de 26.700 euro!

Cele mai accesibile apartamente din Rahova, pe care le găseşti şi pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro, sunt în complexul rezidenţial Gardena Residence. Ansamblul are în componență 55 de locuinţe (studiouri, apartamente de 2 camere şi apartamente de 3 camere). Preţurile încep de la 26.700 euro

Ce avantaje ai dacă te muţi în Gardena Residence?

Accesul în ansamblul rezidenţial Gardena Residence este securizat cu barieră şi este permis doar rezidenţilor şi oaspeţilor acestora. Un plus de siguranţă îl conferă şi interfonul, montat în fiecare apartament.

Complexul Gardena Residence se află în apropiere de de Cora Alexandriei, de linia de tramvai 32 şi de autobuzele 427, 453 şi 455 sau maxi taxi. Centura oraşului se află în imediata apropiere a ansamblului şi poate fi utilizată pentru a accesa diferite zone ale Capitalei.

Cumpărătorii primesc un loc de parcare gratuit. Pentru rezervările făcute din timp, dezvoltatorul ansamblului rezidenţial Gardena Residence oferă posibilitatea alegerii finisajelor dorite de clienţi.

Dream Residence – locuinţele tale de vis, la doar 4 kilometri de Dream Residence

Ansamblul rezidenţial Dream Residence se află în Sudul Capitalei la doar 4 km de Piaţa Unirii. Complexul rezidenţial este alcătuit din 8 blocuri de apartamente noi în Rahova.

Ansamblul are ca public ţintă clasa medie a populaţiei şi a fost conceput ca o alternativă la oferta actuală a pieţei imobiliare din sudul Bucureştiului. Complexul Dream Residence Rahova, a ajuns la faza 5 de dezvoltare, în care se vor construi 10 blocuri, ce vor avea în componență aproximativ 750 de garsoniere şi apartamente de 2 şi 3 camere. Toate imobilele vor avea incluse în preţ şi un loc de parcare suprateran.

Sigma Residence- apartamente noi în Rahova, lângă parcul Sebastian

Ansamblul rezidenţial Sigma Residence se află în cartierul Rahova, din Bucureşti, în vecinătatea parcului Sebastian. Complexul rezidenţial este format dintr-un bloc de 14 apartamente de 2 camere, distribuite pe 3 nivele. La parterul ansamblului sunt prevăzute spaţii comerciale.

Fiecare apartament este personalizat conform cerinţelor cumpărătorilor, finisajele şi materialele utilizate la construcţie fiind de calitate premium (pardoseli placate cu parchet masiv, piatră naturală, travertin, uşi de interior pline marca Grauthoff, uşi de exterior metalice, placate cu lemn pe ambele fețe, antifonică marca Grauthoff, cabină hidromasaj cu cadă înaltă – 6 jeturi de hidromasaj, tâmplărie tripan Veka etc...).

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI