TIOR

Cate tranzactii de apartamente s-au facut in Bucuresti in primul trimestru din 2015?

Cate tranzactii de apartamente s-au facut in Bucuresti in primul trimestru din 2015?Anul 2015 a început în forţă pe piaţa rezidenţială din România. Gabriel Voicu, directorul pe segmentul locuinţe noi la Coldwell Banker România, a declarat că au fost parafate 2.000 de tranzacţii de apartamente în Bucureşti.

 

Cererea pentru locuinţe noi din România şi-a luat avant chiar de la începutul anului 2015. Potrivit lui Gabriel Voicu (Coldwell Banker România), românii au cumpărat 2.000 de apartamente noi în Bucureşti, în primele 3 luni ale anului.

 

Piaţa rezidenţială din România a cunoscut în ultimii 2 ani o redresare continuă. Oferta bine adaptată şi stabilizarea preţurilor apartamentelor au condus la vânzări din ce în ce mai bune de locuinţe.

 

Numărul apartamentelor livrate în 2014 l-a depăşit pe cel din 2008, cel mai bun an de dinaintea crizei: doar în Bucureşti au fost finalizate peste 7.000 de locuinţe. Coldwell Banker estimează că în acest an nivelul va fi depăşit şi va ajunge să treacă de 8.000 de apartamente.

 

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI