TIOR

Cate locuinte se construiesc in Cluj si care sunt zonele de interes

Cate locuinte se construiesc in Cluj si care sunt zonele de interesÎn Cluj-Napoca au fost construite aproximativ 800 de locuinţe în anul 2014, de 3 ori mai multe comparativ cu anul 2013, arată un studiu al unei agenţii imobiliare. Ce proiecte noi sunt în dezvoltare în Cluj-Napoca şi care sunt zonele de interes?

 

În oraşul Cluj-Napoca sunt în construcţie numeroase ansambluri rezidenţiale. Încurajaţi de numărul mare de locuinţe noi care au fost livrate în ultimul an, dezvoltatorii anunţă proiecte impresionante. Conform economică.net, Alber Holding, o companie recunoscută în ţară pentru ansamblurile rezidenţiale construite, a început un proiect rezidenţial în afară judeţului Cluj. Preţurile locuinţelor vor fi similare cu cele din Bucureşti. Pentru un apartament de 3 camere, de 78 mp utili, un client va plăti 83.000 euro.

 

Un alt ansamblu rezidenţial din Cluj-Napoca, de data aceasta finalizat, oferă 91 de apartamente de lux, în apropiere de centrul oraşului. Dezvoltatorul I & C Transilvania Construcţii cere un preţ de 1.300 euro/mp.

 

Zona Bună Ziua, cartierul Gheorgheni, cartierul Mărăşti şi cartierul Iris sunt cele mai căutate din judeţul Cluj-Napoca. 800 euro/mp util sunt preţurile de pornire pentru locuinţele din zonele de mai sus.

 

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI