TIOR

Cate apartamente se mai construiesc in Bucuresti?

Cate apartamente se mai construiesc in Bucuresti?Septembrie a fost o lună bună pentru construcţiile rezidenţiale. Institutul Naţional de Statistică informează că numărul autorizaţiilor pentru construcţii rezidenţiale a crescut cu 6,6%, faţă de luna august.

 

3.858 de autorizaţii pentru construcţii rezidenţiale au fost eliberate în luna septembrie, cu 6,6% mai multe faţă de august 2014 şi cu 3% peste numărul din luna septembrie 2013. Cele mai multe autorizaţii rezidenţiale au fost pentru zona rurală, aproape 60% din numărul total.

 

Locuinţele noi se construiesc, în cea mai mare parte, în zona de Sud şi în Vestul ţării. De altfel, în Bucureşti-Ilfov, în Sud-Muntenia, în Vest şi în Nord-Vest s-au înregistrat creșteri ale volumul de autorizaţii, faţă de luna august, în timp ce în Nord-Est şi în Centru au fost scăderi.

 

În perioada ianuarie-septembrie 2014 în România s-au eliberat peste 29.000 de autorizaţii pentru clădiri rezidenţiale, un număr uşor mai scăzut comparativ cu aceeaşi perioada de anul trecut. În aceleaşi zone ale ţării (Bucureşti-Ilfov şi Vest) s-au putut observa un interes mai mare pentru piaţa rezidenţială, în timp ce în Centru şi în Nord-Est interesul a fost mai redus.

 

Vezi oferta de apartamente din București de pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI