Cate apartamente se mai construiesc in Bucuresti?

30-10-2014 / Blog rezidential

Cate apartamente se mai construiesc in Bucuresti?Septembrie a fost o lună bună pentru construcţiile rezidenţiale. Institutul Naţional de Statistică informează că numărul autorizaţiilor pentru construcţii rezidenţiale a crescut cu 6,6%, faţă de luna august.

 

3.858 de autorizaţii pentru construcţii rezidenţiale au fost eliberate în luna septembrie, cu 6,6% mai multe faţă de august 2014 şi cu 3% peste numărul din luna septembrie 2013. Cele mai multe autorizaţii rezidenţiale au fost pentru zona rurală, aproape 60% din numărul total.

 

Locuinţele noi se construiesc, în cea mai mare parte, în zona de Sud şi în Vestul ţării. De altfel, în Bucureşti-Ilfov, în Sud-Muntenia, în Vest şi în Nord-Vest s-au înregistrat creșteri ale volumul de autorizaţii, faţă de luna august, în timp ce în Nord-Est şi în Centru au fost scăderi.

 

În perioada ianuarie-septembrie 2014 în România s-au eliberat peste 29.000 de autorizaţii pentru clădiri rezidenţiale, un număr uşor mai scăzut comparativ cu aceeaşi perioada de anul trecut. În aceleaşi zone ale ţării (Bucureşti-Ilfov şi Vest) s-au putut observa un interes mai mare pentru piaţa rezidenţială, în timp ce în Centru şi în Nord-Est interesul a fost mai redus.

 

Vezi oferta de apartamente din București de pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.