TIOR

Cate apartamente noi construieste ANL in 2014?

Cate apartamente noi construieste ANL in 2014?1.200 de apartamente noi va construi ANL anul acesta în România, toate pentru tinerii sub 35 de ani. Pentru anul viitor, Agenţia Naţională pentru Locuinţe are în plan să construiască alte 1.000 de apartamente noi, conform directorului general Dumitru Nancu.

 

În 2014, ANL va construi 1.200 de apartamente noi pentru tineri, prin intermediul programelor guvernamentale, finanţate de Stat. De asemenea, Agenţia Naţională pentru Locuinţe are în plan deschiderea de şantiere pentru dezvoltarea ansamblurilor rezidenţiale.

 

ANL este cel mai mare dezvoltator de apartamente noi din ţara noastră. De la înfiinţarea sa, ANL a construit peste 34.000 de apartamente noi în România. O mare parte dintre acestea sunt destinate tinerilor (31.124), iar celelalte au fost realizate prin credite ipotecare. Recent, agenţia a început şi un program de sprijin al cetăţenilor de etnie rromă, prin care va construi 300 de locuinţe noi destinate acestora.

 

Cu ajutorul programului pentru tinerii sub 35 de ani, ANL oferă posibilitatea închirierii locuinţelor după primul an de chirie. Succesul programului este certificat de creşterea de vânzări pe acest segment (cu peste 50% în 2013, faţă de 2012). În mare parte, aceste rezultate se datorează trecerii programului Prima Casă exclusiv în lei, dar şi pentru că dobânzile împrumuturilor în moneda naţională au devenit mai accesibile.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI