TIOR

Cate apartamente a vandut Alpha Bank in ansamblurile Doamna Ghica Plaza si Green Vista?

Cate apartamente a vandut Alpha Bank in ansamblurile Doamna Ghica Plaza si Green Vista?60 de apartamente a vândut firma Alpha Real Estate Services, deţinută de Alpha Bank, în ansamblurile rezidenţiale Doamna Ghica Plaza şi Green Vista Residence, din Bucureşti. În cele 2 complexuri sunt construite 860 de apartamente.

 

După ce a început să se ocupe de vânzările din ansamblul Doamna Ghica Plaza la începutul anului 2014 şi de vânzările din ansamblul Green Vista Residence în urmă cu câteva luni, Alpha Real Estate Service a raportat încheierea a 60 de tranzacţii în cele 2 complexuri, care au intrat în proprietatea Alpha Bank, din cauza datoriilor către instituţie.

 

"Până în prezent am vândut 40 de apartamente în complexul Doamna Ghica Plaza şi 20 în Green Vista Residence. De asemenea, am realizat investiţii suplimentare în ambele proiecte rezidenţiale, care au vizat economii de costuri pentru locatarii deja existenţi (electricitate, gaz, întreţinere etc), apartamente cu finisaje de înalta calitate în diverse opţiuni, la alegerea cumpărătorului, securitate, precum şi diverse beneficii colaterale, cum ar fi locuri de joacă pentru copii şi spaţii verzi", au spus reprezentanţii firmei Alpha Real Estate Service.

 

Green Vista Residence este unul dintre ansamblurile rezidențiale din Pipera, din zona de Nord a Capitalei şi cuprinde 258 de locuinţe, iar complexul Doamna Ghica Plaza se află în cartierul Pantelimon, din Bucureşti şi găzduieşte peste 600 de apartamente.

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI