TIOR

Cat mai platesti pe un apartament nou de 3 camere din Bucuresti?

Cat mai platesti pe un apartament nou de 3 camere din Bucuresti?Cele mai populare locuinţe din Bucureşti, apartamentele de 3 camere, au preţuri foarte variate, în funcţie de zona sau de cartierul în care se află. Dacă vrei să cumperi o locuinţă de 3 camere atunci trebuie să ştii că pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro cele mai ieftine apartamente de 3 camere din Bucureşti sunt de vânzare la preţul de 39.900 euro (TVA inclus), iar cele mai scumpe ajung la 322.245 euro (plus TVA).

 

Apartamentele noi de 3 camere, preferinţele numărul 1 ale bucureştenilor (conform studiului ImoResearch din septembrie 2015, realizat la un târg imobiliar, la solicitarea DezvoltatorImobiliar.ro) au devenit mai căutate decât locuinţele de 2 camere, un element cu totul şi cu totul nou pentru piaţă din capitală. În aceste condiţii, dezvoltatorii imobiliari care construiesc ansambluri rezidenţiale în Bucureşti au mărit oferta de apartamente de 3 camere şi, astfel, cumpărătorii au la dispoziţie numeroase soluţii.

 

Unde găseşti cele mai ieftine apartamente de 3 camere în Bucureşti?

 

Cele mai accesibile apartamente de 3 camere din Bucureşti, disponibile pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro sunt în cartierul Titan. Spre exemplu, în ansamblul rezidenţial Titan Trapezului Residence poţi cumpăra o locuinţă tricamerală la preţul de 39.900 euro (TVA inclus). Apartamentul are 61 mp utili.

 

Şi în zona de sud a capitalei ai la dispoziţie mai multe oferte de apartamente de 3 camere de vânzare. Pentru o locuinţă de 58 mp, din complexul My Home Residence Berceni trebuie să scoţi din buzunar 41.900 euro (TVA inclus). 44.000 euro este preţul unui apartament de 3 camere din Rahova, de 63 mp utili, din ansamblul rezidenţial Confort Urban Residence.

 

Floreasca este cartierul cu cele mai ridicate preţuri ale apartamentelor de 3 camere din Bucureşti

 

Dacă îţi doreşti să locuieşti într-una din cele mai bune zone ale oraşului, în Floreasca şi dispui de un buget generos, atunci poţi alege o locuinţă de lux, de 3 camere, în ansamblul rezidenţial Floreasca 1. Preţul apartamentului de 171 mp utili este de 322.345 euro (plus TVA), fără finisaje, iar cu toate finisajele preţul urcă la 380.835 euro (plus TVA).

 

Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI