TIOR

Cat mai platesti pe un apartament in Bucuresti?

Cat mai platesti pe un apartament in Bucuresti?Piaţa imobiliară a crescut în prima jumătate a anului 2014, conform analizelor efectuate. La nivel naţional, preţul mediu la nivel naţional pentru apartamentele aflate la vânzare s-a majorat cu 0,7%, până la 904 euro pe metru pătrat util. Totuşi, în luna iunie preţurile au scăzut cu aproape 2% faţă de mai, cu aproape 20 de euro. Cum se prezintă situaţia în Bucureşti, Capitala României şi totodată cel mai important oraş al ţării? Au fluctuat mult preţurile sau au rămas relativ stabile, ca în ultimele luni?

 

Preţurile apartamentelor din Bucureşti au crescut cu 1% faţă de ultimele 6 luni. Astfel, acum o locuință în Capitală poate fi cumpărată la un preţ mediu de 1.073 de euro pe metru pătrat, cu 9 euro peste nivelul din ianuarie 2014. Care este diferenţa din locuinţele noi şi cele vechi?

 

Preţurile locuinţelor noi s-au păstrat constante în ultimele 6 luni, scăzând doar cu 1 euro pe metru pătrat. Aşadar, diferenţa a fost făcută de creşterea pretenţiilor proprietarilor pentru apartamentele vechi, care au dorit să vândă cu circa 1% mai mult acum, adică cu 991 de euro pe metru pătrat, în medie. De menţionat că ne referim la metrul pătrat util, nu construit.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI