TIOR

Cat de scumpe sunt apartamentele din provincie?

Cat de scumpe sunt apartamentele din provincie?Prima jumătate a anului 2014 a adus o stabilitate pe piaţă imobiliară. Preţurile apartamentelor din România au fluctuat nesemnificativ, iar semnele sunt încurajatoare. Iată cât de scumpe au ajuns să fie locuinţele din marile oraşe ale ţării.


Cluj-Napoca

 

În Cluj-Napoca, în medie, apartamentele s-au scumpit cu 3%, de la 871 de euro pe metru pătrat util la 897 de euro. Apartamentele noi, din complexuri rezidenţiale s-au scumpit cu puţin peste 2%, în timp ce locuinţele vechi costă cu peste 2,4% mai mult faţă de începutul anului, ajungând la aproape 1.000 de euro pe metru pătrat util.


Constanţa

 

O creştere şi mai mică, de aproximativ 1%, a avut loc în oraşul de la malul marii, Constanţa. 847 de euro pe metru pătrat util este acum costul unei locuinţe aici, de la 839 de euro, în urmă cu 6 luni. Apartamentele noi s-au apreciat cu 2,2%, iar cele vechi cu doar 0,6%. Ambele categorii de locuinţe nu depăşesc un cost mediu de 880 de euro pe metru pătrat util.


Timişoara

 

2% este creşterea de preţ a apartamentelor din Timişoara, în primele 6 luni ale anului 2014. Valoarea medie este de 809 euro pe metru pătrat util, după ce locuinţele noi s-au scumpit cu 1,4%, iar cele vechi cu 2,4%.

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI