Cat de ieftine sunt locuintele vandute de ANL?

06-08-2014 / Blog rezidential

Cat de ieftine sunt locuintele vandute de ANL?La sfârşitul lunii iulie din acest an, ANL a stabilit că vânzarea caselor şi apartamentelor pe care le construiesc să se poată face şi în rate lunare, cu avans de cel puţin 15%. Preţul de vânzare a fost ales la 328 de euro pe metru pătrat.

 

Guvernul a aprobat şi modalitatea de plata prin rate lunare, pentru vânzarea locuinţelor pe care ANL le construieşte. Avansul minim este de 15%, iar preţul de vânzare a fost stabilit la 328 de euro pe metru pătrat. Între 1 august 2013 şi 31 iulie 2014 preţul de vânzare al locuinţelor construite de ANL era de 326 de euro pe metru pătrat, iar cu un an în urmă preţul era de 411 euro pe metru pătrat. La suma de 328 de euro pe metru pătrat se mai adaugă şi comisionul de 1%, necesar acoperirii cheltuielilor de publicitate imobiliară.

 

Vânzările de locuinţe construite de către ANL prin programul Locuinţe pentru tineri destinate închirierii are o vechime de 13 ani. Persoanele care pot cumpăra aceste locuinţe trebuie să aibă vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani. După o perioada de închiriere de minimum un an, aceştia au posibilitatea de a achiziţiona casele şi apartamentele, acum inclusiv prin rate lunare.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.