TIOR

Cat ai da pe cel mai scump apartament din lume?

Cat ai da pe cel mai scump apartament din lume?Cât ai da pe cel mai scump apartament din lume? Ei bine, se pare că minimum 300 de milioane de euro trebuie să scoată din buzunare cei mai bogaţi oameni ai planetei dacă vor să locuiască în cel mai scump apartament din lume.

 

Anul viitor, în Monaco va fi gata Turnul Odeon, un proiect rezidenţial ce va cuprinde 70 de apartamente de super lux. Dintre acestea, cel mai scump apartament va avea un preţ de pornire la vânzare de 300 de milioane de euro. Este vorba despre un penthouse care va ocupa 5 etaje şi va avea şi o piscină cu tobogan!

 

Turnul Odeon, care va găzdui cel mai scump apartament din lume, va fi primul zgârie-nori din Principatul Monaco din ultimii 35 de ani, după ce aceste construcţii au fost interzise de prinţii din Monaco.

 

Până în anul 2015, cele mai scumpe locuinţe din lume vor rămâne cele din complexul rezidenţial din Londra, One Hyde Park. Este greu de crezut totuşi că şi acestea îşi vor păstra valoarea, având în vedere că preţurile apartamentelor din Marea Britanie au început să coboare. Scaderea din august fata de iulie a fost de circa 7%.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI!

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI