TIOR

Casele Orion din ansamblurile Good Residence – ultimele case la pret de criza

Casele Orion din ansamblurile Good Residence – ultimele case la pret de crizaMai sunt de vânzare doar 4 case Orion din ansamblul rezidenţial Good Residence, din zona Corbeanca-Baloteşti, anunță Robert Sîrbu, Project Manager al complexului. Până la sfârşitul lunii iunie, stocul de case Orion va fi epuizat.

 

În ansamblul rezidenţial din Nordul Bucureştiului (zona Corbeanca-Baloteşti), Good Residence, au mai rămas la vânzare doar 4 case din modelul Orion: “Vânzările caselor Orion din ansamblul Good Residence au fost excelente. Acum mai avem doar 4 unităţi. Aşteptăm cu drag clienții să vină să le cumpere pe cele rămase.”, a declarat Robert Sîrbu, Project Manager Good Residence.

 

Care sunt caracteristicile caselor Orion? Locuințele sunt case de 4 camere, 2 băi, o suprafaţă de 130 mp şi un teren de 300 mp. Preţul de vânzare este de 76.500 euro (TVA inclus), foarte competitiv pentru segmentul de case din zona de Nord a Bucureștiului.

 

“Pe parcusul anului 2015, în ansamblul rezidenţial Good Residence vor mai fi construite încă 120 de case, în 2 cartiere noi. Prețurile noilor modele vor fi mai mari având în vedere trendul crescător pe care a demarat piața imobiliară și costurile în creștere la materialele de construcții. Casele vor fi pe pământ, fără etaj. Astfel, în următoarele 12 luni numărul total de locuințe din ansamblul Good Residence va depăși 450 de unități.”, a declarat Robert Sîrbu.

 

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI