Casele LEGO – directia catre care se indreapta viitorul constructiilor?

20-07-2014 / Blog rezidential

Casele LEGO – directia catre care se indreapta viitorul constructiilor?Casele LEGO ar putea înlocui locuinţele tradiţionale, în viitor. O companie israeliană a creat o construcţie din cărămidă în formă de piese LEGO, ce pot fi montate uşor şi care oferă o rezistenţă sporită.

 

Case din cărămidă în formă de piese LEGO. Beton foarte rezistent, ideale pentru o izolare excelentă şi pentru instalarea uşoară a cablurilor de electricitate sau a ţevilor de canalizare. Acesta pare să fie viitorul în construcţii. Astfel, materiale precum apa, metalul sau nisipul vor fi folosite mult mai puţin, lucru ce va aduce economii la construcţia clădirilor.

 

Veştile bune continuă. Fondatorul companiei israeliene care a propus această soluţie de construcţie a locuinţelor a spus că acest tip de cărămizi va putea fi folosit peste tot în lume, inclusiv în ţările din Afirca. Totuşi, acum proiectul sau este doar în faza de prototip, fondurile necesare pentru finalizarea ideii costând 3 milioane de dolari. După ce va strânge această sumă, cărămizile inteligente vor putea fi livrate către restul lumii.

 

Mai mult decât atât, se pare că am putea asista şi la o premierea tehnologică: roboţii ar putea să construiască locuinţele, folosind cărămizile speciale, în formă de piese LEGO.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.