TIOR

Case si apartamente noi in Timisoara - ansambluri rezidentiale cautate

Case si apartamente noi in Timisoara - ansambluri rezidentiale cautateDacă doriți să cumpărați case sau apartamente noi în Timișoara sau în împrejurimi, aveți de unde să alegeți. Ansambluri rezidențiale precum Cartierul Serena, The Ring sau Brio Residence vă așteaptă cu cele mai bune prețuri și cu dotări de calitate.

 

În ansamblul rezidențial, Cartierul Serena, aflat la doar trei kilometri la ieșirea din Timișoara, clienții interesați de case noi pot alege din gama diversificată de modele disponibile. Aici au fost construite peste 80 de case, mai mult de jumătate dintre acestea fiind vândute. Pentru anul 2013 se estimează că se vor mai realiza încâ 30 de case noi. În total, când ansamblul rezidențial se va finaliza în întregime, acesta va cuprinde un total de 482 de locuințe.

 

Cea mai ieftină casă nouă din ansamblul rezidențial din Timișoara, Cartierul Serena, costă 75.000 de euro (TVA inclus). Casa are 2 dormitoare, 2 băi, un balcon și o terasă. Suprafața sa utilă este de 85 metri pătrați. Case noi de 4 camere pot fi achiziționate la prețuri începând cu 88.500 de euro, până la 130.000 de euro.

 

Ansamblul rezidențial din Timișoara, The Ring, se află în zona de nord-vest a orașului, la doar un sfert de oră de centrul acestuia. Apropierea de hipermarket-ul Real sau Metro ori Selgros sporesc atractivitatea complexului.

 

În ansamblul rezidențial The Ring, din Timișoara, sunt disponibile apartamente noi de 2 și 3 camere și garsoniere. Garsonierele au suprafața utilă de 36 de metri pătrați, apartamentele de 2 camere suprafețe între 49 și 66 metri pătrați utili, iar cele de 3 camere 82 de metri pătrați utili. În total, la vânzare au fost 220 de apartamente noi.

 

Ce dotări au aceste apartamente? Ele dispun uși de intrare blindate (antiefracție). De asemenea, fiecare apartament este dotat cu videointerfon. Nu lipsește nici instalația de climatizare (aerul condiționat).

 

Ansamblul rezidențial Brio Residence, din Timișoara, este un alt complex care a avut succes pe plan local. Situat în vestul orașului, acesta dispune de 61 de apartamente de 2 și 3 camere, dar și de penthouse-uri și garsoneire. Disponibile mai sunt doar două modele de apartamente de 3 camere și penthouse-uri de 3 și 4 camere. Prețurile? Pentru apartamentele noi de 3 camere, oamenii trebuie să scoată din buzunare în jur de 66.000 de euro, iar pentru penthouse-uri de 4 camere puțin peste 80.000 de euro. Ofertele mai sus menționate sunt promoționale.

 

Printre alte ansambluri rezidențiale din Timișoara sunt și My Family Residence, Nora Residence, Iris sau Campina Residence.

 

Sursa foto: sinergyest.com

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI