TIOR

Case noi de vanzare in ansamblul rezidential Good Residence, Pipera-Tunari

Case noi de vanzare in ansamblul rezidential Good Residence, Pipera-TunariÎn Good Residence, cel mai mare ansamblu rezidențial de case localizat pe Șoseaua Pipera - Tunari, se vor construi 16 case noi din modelul Orion! Termenul de finalizare al locuinţelor este a doua parte a anului 2017.

Datorită cererii foarte mari pentru casele Orion (stocul iniţial, de 20 locuinţe, a fost epuizat), dezvoltatorul ansamblului rezidenţial Good Residence anunţă noi livrări din modelul Orion. Astfel, am aflat că încă 16 case vor fi construite.

Caracteristicile caselor Orion

Locuinţele Orion au 4 camere, 2 băi şi o suprafaţă de 130 mp. Preţul de vânzare al caselor este 89.900 euro (TVA inclus), iar terenurile sunt mari, așa cum ne-am obișnuit la Good Residence. Acestea variază între 350 şi 450 mp. Casele Orion, ca toate celelalte case din ansamblul rezidenţial Good Residence, din Baloteşti, sunt construite în cadre de beton şi cărămidă şi se predau complet finisate. Acestea sunt izolate termic atât la interior, cât şi la exterior, dispun de tâmplării ferestre din PVC, uşi din PVC la intrare, uşi de interior celulare, parchet, gresie, faianţă, centrale termice proprii, calorifere, sistem de alarmă şi senzori de gaze. De asemenea, casele sunt racordate la toate utilităţile.

Facilităţi noi în pregătire în ansamblul rezidenţial Good Residence!

Pentru acest an, dezvoltatorul ansamblului rezidenţial Good Residence pregăteşte 2 noi facilităţi: un magazin şi o sală de fitness! În complex deja functionează grădiniţa Kids Club, unde locatarii si-au înscris copiii, iar legătura cu Bucureştiul se poate face cu ajutorul unei linii de maxi-taxi, direct din ansamblu.

Complexul rezidenţial Good Residence este cel mai mare ansamblu rezidenţial de case din zona de Nord a Bucureştiului. Potrivit lui Robert Sirbu, managerul de proiect, aici locuiesc peste 500 de familii.

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI