Case in Prelungirea Ghencea – descopera ofertele!

22-07-2016 / Blog rezidential

Case in Prelungirea Ghencea – descopera ofertele!Eşti în căutarea unei case în zona capitalei? Atunci te poţi orienta către oferta de case din Prelungirea Ghencea, pe care o găseşti pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Space Residence şi Iernii Rezidence sunt ansamblurile rezidenţiale de pe DezvoltatorImobiliar.ro care au la vânzare case în Prelungirea Ghencea.

Space Residence – case de 4 camere, 169 mp utili, în Prelungirea Ghencea

În ansamblul rezidenţial Space Residence poţi cumpăra un model de case de 4 camere, 169 mp utili, cu parter, etaj şi pod. Acestea dispun de tâmplării PVC cu 5 camere VEKA, izolaţie exterioară din polistiren de 10 cm, EPS 80, uşi de intrare din metal, glafuri din granit, scări interioare din piatră, gresie, faianţă, obiecte sanitare, vopsea lavabilă, centrale proprii, uşi de interior, circuite de alarmă şi sunt racordate la toate utilităţile oraşului.

Casele din Prelungirea Ghencea, din ansamblul rezidenţial Space Residence au suprafeţe de teren cuprinse între 166 mp şi 256 mp, iar preţurile de vânzare pornesc de la 89.800 euro. Curţile sunt delimitate individual şi amenajate cu gazon, pomi decorativi şi gard viu.

Iernii Rezidence – case de 3 şi 4 camere, complet mobilate şi utilate

Iernii Rezidence, din Prelungirea Ghencea, oferă la vânzare mai multe modele de duplexuri, de 3 şi 4 camere. Suprafeţele utile încep de la 80 mp, pentru locuinţele de 3 camere şi ajung la 133 mp, pentru cele de 4 camere.

Casele dispun de 2 locuri de parcare, incluse în preţ şi se vând complet mobilate şi utilate.

De asemenea, acestea beneficiază de instalaţii solare de încălzire a apei menajere, scări din lemn masiv parchet din lemn masiv, uşi de intrare PVC securizate şi sunt racordate la toate utilităţile (curent, apă, canalizare, gaz, cablu TV).

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.