TIOR

Case de vanzare in Pipera, de la 106.500 euro - vezi oferta

Case de vanzare in Pipera, de la 106.500 euro - vezi ofertaEşti interesat de case de vânzare în Pipera? DezvoltatorImobiliar.ro îţi prezintă oferta de case de vânzare în Pipera, din ansamblul rezidenţial Pipera Residential Park.

În Pipera, în zona de Nord a Bucureştiului, este în pregătire un ansamblu rezidenţial de case. Pipera Residential Park va cuprinde 250 de vile noi. În prima fază vor fi ridicate 34 de case de vânzare în Pipera, cu regim de înălţime P + 1 + M, pe o suprafaţă de teren de peste 7.200 mp.

Acces foarte facil, facilităţi numeroase şi pentru toţi

Accesul în ansamblul rezidenţial Pipera Residential Park se poate face foarte uşor, din Bulevardul Pipera-Tunari şi apoi prin Strada Mircea Eliade.

Pentru locatarii din proiectul Pipera Residential Park, facilităţile sunt nelipsite. În vecinătatea ansamblului sunt centre de învăţământ pentru toate vârstele, precum Şcoala Americană, Şcoala Particulară Pipera, British School, Şcoala Nr. 3 Voluntari, Little London Pipera Nursery School, Liceul Francez Anna de Noailles sau Happy Children Academy, dar şi supermarketuri, hipermarketuri, centre comerciale, clinici medicale, Grădina Zoologică şi multe altele.

Case de 4 camere la vânzare, de la 106.500 euro

În ceea ce priveşte oferta de case de vânzare, în ansamblul rezidenţial Pipera Residential Park poţi găsi locuinţe de la 106.500 euro (plus TVA), de 119 mp utili. Casele sunt racordate la toate utilităţile, dispun de centrale proprii şi sistem de încălzire prin pardoseală, tâmplării ferestre din PC, uşi interioare celulare, uşi de intrare din metal, parchet, gresie şi faianţă.

Casele de vânzare din Pipera, de 119 mp utili, din ansamblul rezidenţial Pipera Residential Park, sunt compuse din parter, etaj şi mansardă. La parter se află zona de zi, compusă din bucătărie, living şi grup sanitar. La etajul 1 sunt 2 dormitoare generoase, fiecare cu câte o baie, iar la mansardă este o camera de 16 mp, care poate fi folosită că dormitor sau birou, deservită de o baie. Tot la mansardă se află un pod, care poate fi folosit că spaţiu de depozitare sau uscătorie.

Disponibil mai este şi un al doilea model de case de vânzare în Pipera. Aceste locuinţe au 2 terase, de 26 mp cumulat, curţi libere generoase, de 112 mp şi 2 locuri de parcare. Preţul de vânzare este de 124.500 euro (plus TVA).

Pentru întreaga prezentare a ofertelor, vezi pagina ansamblului rezidenţial Pipera Residential Park.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI