TIOR

Case de vanzare in Bucuresti la preturi de pana la 8 milioane euro

Case de vanzare in Bucuresti la preturi de pana la 8 milioane euroÎn Bucureşti, preţurile caselor de vânzare ajung până la 8 milioane euro, pentru vilele din zonele centrale şi de Nord. În celelalte oraşe ale României, cele mai scumpe case de vânzare ajung doar până la 2 milioane euro.

 

Cele mai costisitoare case de vânzare din Bucureşti sunt scoase la vânzare la preţuri cuprinse între 6,4 milioane euro şi 8 milioane euro. Astfel, pentru o vilă nouă, construită în urmă cu 5 ani în Dorobanţi, proprietarul cere nu mai puţin de 6,4 milioane euro. Casa are demisol, parter şi 2 etaje, cuprinde 22 de camere, iar suprafaţa depăşeşte 1.000 mp. Terenul locuinţei este de 200 mp.

 

7 milioane euro este preţul cerut de proprietarul unei case de vânzare din Bucureşti, în zona Piața Romană. Locuinţa este construită în 1935, are 18 camere, 2.000 mp şi un teren cu grădină, de peste 2.500 mp. De asemenea, cumpărătorul (sau cumpărătorii) vor avea acces la 25 de locuri de parcare.

 

Tot o vilă veche se află la vânzare în centrul Bucureştiului, de data aceasta în zona Universitate. Casa dispune de 25 de camere, 1.800 mp şi un teren de 2.340 mp. Locuinţa este şi cea mai scumpă scoasă la vânzare în întreaga Românie – 8 milioane euro trebuie să scoateţi din buzunare pentru a deveni proprietari.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI