Case de 17 mp la 1 milion de dolari!

07-03-2016 / Blog rezidential

Case de 17 mp la 1 milion de dolari!Vă vine să credeţi sau nu, însă în lume sunt anumite ţări unde casele de lux au preţuri care sfidează orice reguli. Mai jos vă prezentăm locurile unde cu un milion de dolari puteţi trăi în... nişte cutii de chibrituri!

Anul 2015 a consemnat scumpiri pentru piaţa de case de lux din întreaga lume, care a crescut din punctul de vedere al preţurilor cu 1,8%. Cele mai costisitoare locuinţe au rămas şi anul trecut cele din Monaco (situaţie care s-a repetat în ultimii 9 ani). Astfel, dacă ai de cheltuit un milion de dolari pe o locuinţă, atunci de aceşti bani îţi poţi lua cel mult o casă de 17 mp în Monaco!

Şi în Asia preţurile caselor de lux depăşesc barierele oamenilor de rând. Cu aceeaşi sumă (1 milion de dolari) îţi poţi cumpăra o casă de 20 mp în Hong Kong. Londra, unul dintre polii de interes pe segmentul rezidenţial din Europa, nu este mai prejos: cu un milion de dolari poţi să-ţi cumperi o locuinţă de 22 mp.

Case de lux mai mici de 50 mp sunt la vânzare pentru un milion de euro şi în Statele Unite (New York), Elveţia (Geneva), Australia (Sydney), Singapore şi China (Shanghai).

În Bucureşti, cu un milion de dolari poţi trăi decent, într-o locuinţă de 300 mp, conform Knight Frank, care a realizat întregul studiu la care am făcut referire. Până atunci îți poți alege o locuință din ansambluri rezidențiale din București sau din celelalte județe ale României, de pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.