TIOR

Case ciudate din lume – Casa de pe stanca

Case ciudate dine lume – Casa de pe stancaÎn Australia, o companie imobiliară scoate la vânzare una dintre cele mai ciudate case de vânzare – Casa de pe stâncă, denumită astfel datorită poziţionării sale, chiar pe o stancă, pe coasta Australiei.

 

Pentru că mulţi clienţi ai companiei imobiliare din Australia, Modscape, sunt interesaţi de case de lux, situate în zone mai retrase, de pe coasta ţării, agenţia a scos la vânzare o locuinţă care atârnă pe o stâncă. Casa este dispusă pe 5 etaje, are 3 dormitoare, un living şi o bucătărie, iar vederea este pur şi simplu de vis. Locuinţa este fixată în stâncă prin bare de oţel.

 

În altă zonă a lumii, de data această în Londra, a fost scoasă la vânzare o altă casă foarte interesantă. Aceasta măsoară doar 17 metri pătraţi şi se află în cartierul rezidenţial Islington, o zonă mai accesibilă din Capitală Marii Britanii. Cu toate că este una dintre cele mai mici case de vanzare din lume, proiectanţii au reuşit să amenajeze un living, o bucătărie, o baie, un mic dormitor şi chiar şi spaţii de depozitare.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI